Кафе «Фарт»

Меню

Кумпячок
Кумпячок 

Чанахи
Чанахи 
Чанахи з'явилися, як блюдо, у XVI столітті, — коли картопля потрапила в Европу з Америки. Українці люблять це гостре блюдо, рецепт якого прийшов з карпатського регіону, де чанахи готували з баранини і фасолі, додаючи багато паприки і часнику. І хоча чанахи, рахується блюдом грузинської кухні /з баранини, баклажанів, помідорів, … тушених в глиняних горшиках/ вони отримали популярність .

Домащня печеня( запечена шинка,бочок,ковбаска)
Домащня печеня( запечена шинка,бочок,ковбаска) 
Шинка,бочок,ковбаска-все домашнього приготування.

Мушлі.
Мушлі. 

Куряче філе "фантазія"
Куряче філе "фантазія" 

Мамалига з кручениками
Мамалига з кручениками (200/.100)
Мамалига з кукурудзяної крупи,сметани та сиру..запечена в печі..подається як із кручениками,так і шкварками,грибами.та інш..
36.6 грн.

Сідло ягня
Сідло ягня 
Запечена баранина у лаваші з беконом та айвою

Салат грецький
Салат грецький 

Салат" Грибок"
Салат" Грибок" (225)

Салат"Тещин"
Салат"Тещин" (100)
салат з йогуртом