Куди їдуть на Травневі Свята в Європі! ТОП-3 напрямки!

фото Куди їдуть на Травневі Свята в Європі! ТОП-3 напрямки!

Травневі свята 2019 - найкращий час для подорожей!
    Вихідні в травні - найпопулярніший і найзручніший період для подорожі в Європу. ВЕНЕРА-ТУР запрошує тебе провести травневі свята з новими враженнями, відкриваючи для себе нові куточки світу.

 

Найпопулярніші напрямки на травневі свята:

- Амстердам та Париж, Прага та Дрезден

- Будапешт та Відень, Рим та Венеція

- Рига та Стокгольм

 

 

Відвідавши Каталонію можна відчути себе в музеї просто неба! Адже неповторна архітектура вже дуже вражає. Прогулюючись вуличками, спробувавши традиційні хамон або ж тапас з келихом іспанського вина - Ви відчуєте прекрасний настрій і весняне натхнення. Також, вже в травні можна побувати на пляжах Барселони та скупатися в морі.

 

 

 

На святкові дні в травні Скандинавія широко відкриває свої ворота для туристів, на травневі свята вже відчувається тепло і скандинавські столиці неповторні в своїх яскравих фарбах. Доторкнися до казкового Копенгагена, символ якого русалочка Андерсена, міста з затишними парками, яскравою набережною та незабутньою атмосферою. Або ж відкрий для себе місто мостів - Стокгольм. Чарівний Стокгольм - це гармонія фарб та органічність природи. Цей пронизаний водою райський куточок називають «Північною Венецією», хоча це місто не варто порівнювати з іншими.

 

Травневі вихідні в Італії - це тепла сонячна погода, ідеальна для Римських канікул, шопінгу та прогулянок в італійській столиці. Прекрасний комфортний час щоб відкрити для себе неперевершену Венецію, покататися на гондолі під пісні гондольєра і відвідати романтичну Верону, де так любили один одного Ромео і Джульєтта.

 

 

 

В Амстердамі в період травневих свят ти можеш насолодитися полями квітучих тюльпанів, відвідати парк Кекенкоф, де квіткові композиції вражають кожного гостя. Травневі свята - це час для подорожей та нових вражень, відкривай для себе нові горизонти, закохуйся в нові країни та міста, блукай вузькими вуличками європейських міст і сповна насолоджуйся весняним теплом.

 

 

    Саме в період травневих свят квітуча Європа прекрасна для відпочинку та різних екскурсійних поїздок. Лагідний травень дарує ідеальну погоду аби насолодитися подорожжю.

Вирушай в екскурсійний тури в травні з Венера-ТУР! Залишай заявку на підбір туру нашому менеджеру:

38(068) 032 47 61 (viber)

Ми особисто відвідали 7 країн Європи і надамо тобі професійну консультацію не тільки по підбору туру, а й по всім туристичним маршрутам))))

Дивись ще