Куди поїхати в жовтні! Обирайте та телефонуйте!

фото Куди поїхати в жовтні! Обирайте та телефонуйте!

Де провести відпустку в жовтні!!!
Назустріч сонцю: відпочинок у жовтні на морі
Засмага колег, які отримали відпустку влітку, вже зійшла? Отже, саме час вам подражнити їх рівним бронзовим кольором своєї шкіри. Для цього потрібно придбати жовтневу путівку на один із курортів Греції, Єгипту, Тунісу, Туреччини, Таїланду або на острів Кіпр.
У другому осінньому місяці там тримається м’яка літня погода, температура повітря та води найкомфортніша, немає виснажливої спеки.
Єгипет — найкраще місце, щоб організувати відпочинок у жовтні. Вдень повітря прогрівається до +30°, вода — до +26°. Тут саме починається активний пляжний сезон, тому путівок вистачатиме. Крім готелів із високим рівнем сервісу, на туристів чекають величні піраміди та незабутній шопінг.
Турецькі курорти Сіде, Аланія та Анталія теж серед бажаних напрямків в цю пору року. Стовпчик термометра вдень тут піднімається до +29°, вночі — до +17°. Температура води становить +22°. Крім найчистіших пляжів на Середземному морі, на вас чекають цікаві екскурсії, дискотеки, бари та ресторани, торгово-розважальні центри і багато іншого.
Туніс завершує пляжний сезон, але сюди приходить оксамитовий: повітря прогріте до +25°, вода комфортна для купання. Цей період вважається ідеальним для лікувально-косметичних процедур, тому чарівні пані обов’язково оцінять ефект від місцевої таласотерапії, масажів, обгортань.
Таїланд у жовтні проводжає сезон дощів і чекає на своїх перших гостей. Удень тут +31°, вода вже прогрівається до +27°, а путівки коштують ще не занадто дорого.
Море Кіпру готове потішити теплою водичкою до +25°. Розмірений пляжний відпочинок в оточенні соковитої зелені, чудові готелі та безліч свіжих фруктів зарядять позитивом на весь робочий рік.
Куди полетіти в жовтні з дітьми?
Діти зрадіють можливості трохи відпочити від школи чи садочка. Збираючись у відпустку в жовтні з малюками, зверніть увагу на пляжні курорти з продуманою дитячою програмою. Зазвичай найкращі варіанти пропонує Туреччина, від неї не відстає і Єгипет. Ласкаве тепле море, чисті піщані пляжі, відсутність спеки, аніматори, фрукти та ласощі — що ще потрібно, щоб дитина отримала максимум задоволення? Водночас дорослі зможуть поніжитися на шезлонгах і посмакувати вишуканими коктейлями.
Дітей старшого віку можна взяти із собою на екскурсію. Вони вже здатні оцінити й архітектуру, і легенди, і ходити можуть набагато довше. Та й перед приятелями в класі буде чим похвалитися.
Ще один чудовий варіант для дітей і дорослих — чарівна Франція.
Діснейленд і Париж — місця здійснення дитячих і батьківських мрій. Океан емоцій і яскраві фотографії зроблять відпустку справді незабутньою.

Дивись ще