«Афіша розваг Луцька» впроваджує нові сервіси замовлень!

Автор Події міста Опубліковано 20.07.2016 в Новини міста
фото «Афіша розваг Луцька» впроваджує нові сервіси замовлень!

20.07.2016

До уваги користувачів та партнерів порталу «Афіша розваг Луцька», раді повідомити Вас, про нові можливості, які ми відтепер надаємо своїм користувачам та партнерам.  Зокрема, ми створили нові сервіси замовлень послуг через наш портал, а саме:

  1. Сервіс "Замовити банкет"
  2. Сервіс "Бронювати столик"
  3. Сервіс "Замовлення для фітнесу"  (Додавання кнопок на сторінці спортивних закладів типу "Замовити пробне заняття" або "Замовити абонент з знижкою" і т.п.)
  4. Сервіс  "Бронювати номер"
  5. Сервіс  "Замовити сауну"
  6. Сервіс  "Підбір туру"
  7. Сервіс  "Розрахувати вартість туру"
  8. Сервіс  "Замовити послугу" (Сервіс для додавання довільної кнопки: наприклад "Замовити аніматора", "Замовити виїзне обслуговування", "Замовити SPA" і т.п.)

Дані сервіси працюють за наступним принципом. Через «Особистий кабінет», підключається потрібний сервіс (необхідно вказати номер телефону та адресу електронної пошти для отримання замовлень). Після чого на вашій сторінці з’являється кнопка замовлення послуг. Тепер клієнти зможуть через портал замовити у Вас потрібну послугу.

Після відправки замовлення, на адресу Вашого закладу надійде СМС повідомлення і лист з деталями замовлення, також інформація про замовлення доступна в «Особистому кабінеті» - «Замовлення». Таким чином Ваш персонал зможе оперативно надати клієнту послугу.

Для збільшення ефективності залучення нових клієнтів, створені сервіси передбачають можливість створювати послуги з акційними пропозиціями. Так при налаштування сервісів замовлень, корисно вказати розмір знижки або іншого заохочення (наприклад пробне тренування), умови акції та час її дії. Ви отримуєте нового клієнта, а новий клієнт отримує від Вашого закладу знижку при замовленні через портал «Афіша розваг Луцька». Використання акційних пропозицій значно підвищить привабливість для потенційних клієнтів використання нових сервісів, а для закладів дозвілля потік нових клієнтів.

Для підключення сервісів замовлень скористайтесь Вашим акаунтом та увійдіть в «Особистий кабінет» - меню «Налаштування замовлень». Або ж надішліть нам інформацію на поштову скриньку post@afisha.lutsk.ua. Наш спеціаліст налаштує Вам необхідний сервіс. Також нові сервіси можна підключити за телефонами:

(0332) 29-90-75

(095) 037-44-96

(096) 690-29-40

 

За підключення нових сервісів ми не беремо додаткової плати!!!

Сервіси включені у пакети послуг «Преміум» та «Люкс».

 

 

Раді бути корисними для Вас, 

Команда порталу «Афіша розваг Луцька»

 

WWW: http://afisha.lutsk.ua

Email: post@afisha.lutsk.ua

Дивись ще