Кривий Вал, 34
9.00- 19.00
3920

Прагнете мати ідеальну фігуру? Хочете бути енергійними та здоровими?

Велнес (англ.  Wellness , від «be well» — «гарне самопочуття») — концепція здорового стилю життя, основана на поєднанні фізичного і ментального здоров"я, правильного харчування, розумних фізичних навантажень.

    Основною задачею Wellness є попередження і профілактика хвороб, а також перших ознак старіння, як зовнішніх, так і внутрішніх. Велнес — це філософія благополуччя людини у всіх сферах її буття: духовній, соціальній і фізичній. Людина, яка живе в стилі Wellness - успішна, енергійна, оптимістична, повна сил, вона приділяє увагу зовнішньому вигляду свого тіла, слідує принципам здорового харчування і вміру використовує фізичні навантаження.

    Останніми часом відчутно виникла необхідність в професіоналах, які змогли б допомогти сформувати нові , проте дуже корисні звички, які в подальшому стануть основою здорового стилю життя!

Ми пропонуємо для Вас 2 програми

- "Твоя життєва енергія " (для тих,  хто хоче бути енергійним, життєрадісним, успішним)

- "Твоя ідеальна фігура" (для тих, хто хоче схуднути природнім шляхом і зберегти досягнуті результати)

 

   В основі програми Велнес Лайф+ лежать усі базові складники здорового способу життя. Тому Ви можете бути впевненими в тому, що дана програма працює.

РАЦІОН - ми підберемо для Вас харчування, яке забезпечить необхідну кількість вітамінів,  мінералів та амінокислот

СПОРТ - за допомогою наших програм, Ви зможете самостійно або у Велнес Клубах досягнути поставленої цілі та відслідковувати свої результати

ПІДТРИМКА В КЛУБАХ - Ви зможете зустрітися з людьми, які досягли успіху та охоче поділяться з Вами своїми історіями і знайдете підтримку у досягненні своїх цілей в питанні покращення стану здоров"я чи схуднення.

    Необхідна Вам програма обирається після проходження тесту, який розроблений у співпраці з Науковою колегією Велнес і заснований на рекомендаціях таких організацій, як Всесвітня організація охорони здоров"я , Світовий фонд досліджень онкологічних захворювань, Міністерство харчування Швеції, ЄС, Гарвардська школа охорони здоров"я, Американська асоціація сну, Американська асоціація кардіології.

    Безкоштовно пройти тест Ви зможете по запису за тел. 0506769834, 0986023191

 


Залиште свій відгук