Всеукраїнська громадська організація Українська Федерація Кіокушинкайкан Карате

м. Луцьк, вул. Відродження, 20а (Гімназія №18), пр-т. Перемоги, 16 (Школа N5)
Кожен день крім неділі,докладно по телефону
13554

 

Всеукраїнська громадська організація

"Українська Федерація "Кйокусін-Будо Карате"

 

Українська Федерація "Кйокусін-Будо Карате" створена 20 січня 2006 року представниками організації кіокушин-кан в якості альтернативної організації в Україні. В зв`язку з тим, що Канчо Рояма Хацуо заборонив існування нашої організації в рамках кіокушин-кан, було прийнято рішення про самостійне існування. 

В січні 2007 року правління УФКБК прийняло рішення про те, щоб звернутись в ІКО Мацушима про вступ до цієї організації. В лютому місяці 2007 року нашу федерацію було прийнято до лав ІКО Мацушима, а Шихан Микола Жилін отримав сертифікат бранч чіфа. З цього часу представники УФКБК побували на двох семінарах Канчо Мацушими в м. Новосибірськ (Росія) і м. Донецьк, а 8 грудня 2007 року у м. Львів провели 5-ий відкритий чемпіонат Європи. Фото 

На даний момент сертифікати Бранч чіфа отримали Сенсей Дмитро Волинець та Сенсей Володимир Кондратьєв. Керівний орган федерації – правління, Голова правління - Сенсей Дмитро Волинець (4 дан). Президент - Степан Івахів. Виконавчий директор - Віталій Терешкевич. Осередки федерації діють в 14 регіонах України. Членами федерації є понад 3000 чоловік. 
 

Залиште свій відгук