Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву (СДЮШОР) плавання міста Луцька

43005, Луцьк, просп. Грушевського, 2а [Карта]
пон.- суб.
83775

Відгуки 131

 
Чи можна домовитись про індивідуальні заняття для хлопчика 6р і дівчинки 10р. Так щоб було на один час. Яка вартість таких занять?
 
Доброго дня! Синові 6р,а донечці 10р. Дуже хочуть навчитись плавати. Чи можливо їх водити в один час? Яка вартість?
 
Вітаю! Мене звати Аня мені 10 років не вмію плавати але хочу навчитись.
 
Доброго дня, мене звати Юля, мені 14 років, я хотіла б спитати чи можуть в вас навчити плавати?
 
Доброго дня, так навчимо. 5000 грн в місяць
 
Добрий день. Чи вчать у вас плавати дорослих (27 років). Є показання - лордоз. Яка ціна?
 
Скільки коштують заняття з тренером в місяць?
 
Скільки буде коштувати заняття з тренером на місяць дитині семи років
 
Добрий день! Я Катя мені 13років,хочу ходити на плавання. Скільки це буде коштувати і де записуватись?
 
Доброго вечора, чи є групи для мама+дитина,щоб обох вчили плавати. Ціна і години. Дякую.
 
Доброго дня мені 13 років. Зріст 167. Плавати не вмію, але дуже хотіла б навчитися. Підскажіть будь - ласка на які заняття я можу ходити і на яку годину? Дякую.
 
Доброго дня. Так Ви можете навчитися плавати, головне - Ваше бажання! Групи в яких вчать плавати є у вечірній час на 19:30 та 20:15 і у ранковий на 9:45. Вартість у цих групах - 400 грн за 12 занять. Про наявність вільних місць дзвоніть адміністратору 242297
 
Доброго дня. Дитині 4 роки. Чи є можливість записатись в басейн з тренером? В які дні відвідування і вартість? Дякую!
 
Доброго дня. Для такого віку дитини може підійти група яку веде тренер-викладач Бондарук Олена Олександрівна на 12:00. Вартість 12 занять 400грн. Щодо наявності вільних місць дзвоніть адміністратору 242297
 
Доброго дня. Хочу поводити своїх донечок в басейн 5 і 7 років. Але возити їх у певні якісь дні немає змоги, так як у мене не фіксований графік роботи. Що можете порадити і яка зараз вартість?
 
Доброго дня. Всі заняття в групах походять згідно розкладу занять (з фіксованим часом проведення і фіксованими днями).Відповідно до віку Ваших дітей, їх можна записати у малу ванну басейну ("жабенятник") на вечірній час (18:00 та 18:45). Вартість 12 занять - 210 грн. Щодо наявності вільних місць - дзвоніть адміністратору (0332)242297
 
Доброго дня, підкажіть чи є обмеження по зросту діткам для відвідування жабенятника? Дитині 6 років, але зріст ніжче середнього для цього віку.
 
Доброго дня. Обмежень по зросту не має. Жабенятник має мілку, середню і глибоку частини. Поки Ваша дитина не буде впевнено себе почувати на мілині, жоден тренер не пустить її далі. Для інформації: починається набір в жабенятник в групу на 15:45 тренер-викладач Корець Ольга Олександрівна.
 
Доброго дня,чи є занять з тренером для діток 3,5 р?
 
Ні, для діток такого віку заняття в нашому закладі не проводяться.
 
Доброго дня. Хлопчику влипні буде 6 рочків. Лікар приписав плавання для покращення стану рухового апарату. До вас уже можна записатися? Яка віртість, години заняття і скільки сеансів?
 
Доброго дня. Вам може підійти група, яку веде тренер-викладач Бондарук Олена Олександрівна на 12:00. Вартість 12 занять у цій групі 400 грн. Додаткова інформація у адміністратора за номером (0332) 242297
 
Доброго вечора! Хлопчику 9р. Невпевнено ще почувається у воді. Хотів би навчитися плавати. Ходить в школу у першу зміну. Чи є можливість записатися до вас з Нового Року?
 
Доброго дня. Інформацію можна отримати у адміністратора за номером 24-22-97
 
Дитині 6років не вміє плавати. Можливо заняття з тренером,яка ціна, в якій годині та дні?
 
Доброго дня. Для дитини вашого віку є заняття в малій ванні басейну "жабенятник". Заняття є на 13:30; 14:15; 15:00; 16:30; 17:15; 18:00; 18:45. Заняття групові, по 10-15 діток. Щодо наявності вільних місць дзвоніть адміністратору (0332) 24-22-97 Вартість (на 01.12.2018) 210 грн за 12 занять.
 
Доброго дня. Сину 11 років сьогодні хотіли записатись в басейн(плавати вміє-в басейн ходили). Адміністратор сказав, що всі доріжки займає спортивна школа і можна записатись лише на 20.15 Це правдива інформація?
 
Коли починається запис у лікувальні групи (проблеми зі спиною)? І на яку годину ходити?
 
Доброго дня. На даний час запису не має. Басейн ще не працює. Дзвоніть адміністратору за номером (0332) 24-22-97 з 3 вересня
 
Доброго дня.Чи проводяться заняття з дітьми з 4 років? дякую
 
Доброго. Нажаль на даний час груп з 4 річними дітками не має.
 
Доброго дня. Довідка від лікаря обов'язкова? І яка це повинна бути довідка?
 
Доброго. Довідка від лікаря терапевта обов'язкова. Без неї Вас не допустять до занять. У довідці повинно бути зазначено "здоров. Може відвідувати басейн"
 
Чи все літо ви працюєте?
 
Доброго дня. Басейн працює до 1 липня.
 
Доброго дня! Мені 25 років і я хочу навчитися плавати. Скажіть будь ласка, чи це можливо у Вас? Індивідуально з інструктором, в групі, і які ціни?
 
Доброго дня. В нашому закладі є групи де навчають плавати дорослих. Вартість 12 занять - 400 грн. Про наявність вільних місць можна дізнатись у адміністратора за номером 24-22-97
 
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи мають якісь пільги при оплаті діти з багатодітної сім'ї? Дочці 9 років ,лікар поставив діагноз сколіоз ,в мене 6 дітей, трохи важко фінансово. Буду вдячна за відповідь
 
Доброго дня. Зверніться з цього питання особисто до директора басейну Сологуба Олександра Валентиновича. На даний час групи лікувального плавання переповнені.
 
Вітаю! Скажіть, будь ласка, дорослий абонемент (12 занять) дісний протягом якого періоду часу? Відвідування занять передбачене графіком? Тобто якщо наприклад заняття по суботам, то пропуск одного такого мінусує кількість занять, що лишилися в абонементі?
 
Вітаю! Моїй донечці 6 років, плавати не вміє, але бажанням аж "горить" Були в лікаря, у неї викривлена спина (кіфатична постава). Лікар порадив у басейн ходити. Чи є щось після 18 год?(якісь вільні місця). Вартість? Дякую.
 
Доброго дня. До нового року в групах лікувального плавання місць не має. Яка ситуація буде у 2018 - не підкажу. Але можете поки походити в "жабенятник" (мала ванна басейну), там якраз вчать плавати діток такого віку, і вартість за 12 занять 210 грн (лікувальне плавання 12 занять - 400грн не залежно від віку). Якщо змін після "жабенятника" не буде - тоді варто записуватись в лікувальні групи. В" жабенятнику" є заняття і на 18:00 і на 18:45 - на рахунок вільний місць не підкажу. Дзвоніть адміністратору 24-22-97
 
Доброго вечора. По яких днях працює Група лікувального плавання для людей з вадами опорно-рухового апарату? Підійде для дорослих? Дякую
 
Доброго дня. Групи лікувального плавання є на 18:45 щодня тренер-викладач Максимюк Сергій Леонтійович, на 19:30 та на 20:15 пон-сер-п'ят тренер-викладач Бондарук Олена Олександрівна, 19:90 вів-чт-суб тренер-викладач Тихонович Анатолій Анатолійович. Але на даний час в цих групах до нового року вільних місць немає. Дзвоніть адміністратору за номером 24-22-97 після нового року
 
Якого місяця басейн закривають І якого місяця потім відкривають
 
Доброго дня. Дитині 3 роки. Чи є вас такі групи , якщо так, коли? Дякую
 
Доброго дня. Для діток 3-х років в нашому закладі заняття не проводяться
 
Доброго дня! Чи можна дитині 10 років в жабенятник? Пробували підходити особисто до тренера,сказав подивиться спочатку. "Подивився" сказав не бере. Не думала що це така проблема записати дитину в басейн. Плаває не дуже добре, але на воді тримається. Що порадите?
 
Доброго дня. В жабенятник набирають діточок 6-8 рочків, а в 10 рочків наші дітки мають юнацькі розряди та виступають на змаганнях, тому наш заклад і називається Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання. Спробуйте звернутись до іншого тренера. Є місця на великій ванні на 9:45 тренер Тихонович А.А., 13:30 тренера Мороз В.В., Корець О.О, Бондарук.О.О.

Залиште свій відгук