Морозиво власного виробництва – справжній смак дитинства

Автор Теревені Опубліковано 06.09.2017 в Новини ресторанів
фото Морозиво власного виробництва – справжній смак дитинства

 Справжнє натуральне морозиво – десерт, який, попри усталені переконання, смакує не лише у літню спеку, а й восени та навіть взимку. І не дарма. Адже морозиво додає шалений заряд енергії та оптимізму. А ще це чи не найулюбленіша страва усіх ласунів та малечі. 

Зробити смачне морозиво правильної жирності і текстури – це велике мистецтво, секретом якого володіють “Теревені”. Тут роблять абсолютно натуральне морозиво без рослинних жирів і стабілізаторів.

До нього входить тільки якісна сировина: молоко, вершки, цукор, яйця, натуральні добавки. А це такі потрібні організму амінокислоти, вуглеводи, ферменти, вітаміни А, D, Е і групи В, а також кальцій, калій, залізо.

Молочне, солодке, натуральне – смакота одним словом.  

Дивись ще