Чому саме з ТА "Венера-Тур" ?

фото Чому саме з ТА "Венера-Тур" ?

Чому саме з ТА "Венера-Тур" ?
! Тому що ми надійні та чесні !

Є агенти, які продають тури, а є ті, котрі "проживають" кожну деталь Вашого відпочинку ще до його початку!  Ми завжди відверті з нашими клієнтами, тож хочемо щоб Ви бачили не тільки "гарну картинку", а і знали всі тонкощі подорожей закордон.

Цього разу поговоримо про важливі моменти, які вбережуть Вас від непередбачуваних подій у відпустці та ліквідують негативні емоції під час подорожі!
Отож , ми підготували для Вас кілька речей, на які слід звертати увагу тим, хто вирушає у подорож:
- Турагент, у якого ви купуєте тур, зобов’язаний укласти з вами договір, де будуть зазначені всі деталі подорожі, сума та умови оплати, права та обов’язки сторін.
- Перевірте термін дії паспорта та міграційні вимоги країни перебування. Заздалегідь поцікавтеся, чи потрібна віза для в’їзду до обраної країни та окремих її регіонів.
- Ознайомтесь с документами для подорожі. Перевірте, чи коректно заповнені ваші особисті дані. Перевірте дату, час та місце відправлення транспорту.
- Прочитайте пам’ятку туриста. Зверніть увагу на контакти гарячої лінії представника туроператора та приймаючої компанії.
⠀- Ознайомтеся з правилами перевезення багажу, правилами поведінки на борту літака, а також правилами країни, до якої ви подорожуєте.
- Завчасно приїжджайте в аеропорт для реєстрації га рейс.
- Часто пакетні тури містять чартерний авіапереліт. Тому, згідно з договором, час вильоту, чи навіть аеропорт, можуть змінюватись. Обов’язково перевіряйте інформацію у вашого агента чи на онлайн-табло аеропорту вильоту.
⠀- Якщо під час подорожі вам необхідно здійснити пересадку в аеропорту, намагайтеся вчасно пройти всі пункти контролю, щоб часом не заблукати і не спізнитися на рейс.
⠀ - Завжди майте при собі документи та страхування. У країні перебування ви можете залишити документи у сейфі готелю, але копії завжди мають бути при собі.

Нехай усі ваші подорожі будуть легкими та приємними!

З любов'ю Ваше туристичне агентство "Венера-Тур"

За порадою у виборі туру:
-  звертайтеся м.Луцьк, пр.Перемоги,15
-  дзвоніть за номером +38066 700-54-30
-  пишіть на venera-tyr@ukr.net
- гарячі тури та вигідні пропозиції на сайті: https://venera-tour.com.ua/

Дивись ще